Het ontstaan van KBA-training

Edgar Kruyning is al jarenlang leermeester in diverse budodisciplines. In deze vorm van sport staat van origine de persoonlijke ontwikkeling centraal. Edgar is er in geslaagd om deze dieperliggende kwaliteit meer aan de oppervlakte te brengen en praktisch toepasbaar te maken voor de gemiddelde beoefenaar.

Vanuit zijn rol als leraar kreeg hij steeds vaker van verschillende mensen de vraag hen persoonlijk te coachen. Daarnaast begeleidt hij al vele jaren topsporters op het allerhoogste niveau en kreeg ook het bedrijfsleven oog voor zijn kwaliteiten.

Door zijn analyserend vermogen is Edgar in staat om de werkende principes en verbanden in een breder perspectief te zien. Van hieruit geeft hij concrete feedback en laat hij mensen tot diepere inzichten komen. Vanwege zijn brede ervaring wordt hij ook regelmatig gevraagd voor het geven van lezingen, workshops en in het verlengde daarvan het geven van trainingen aan bedrijven.

Samen met zijn vrouw Audrey, zelf ook topsporter en beoefenaar van diverse budodisciplines, heeft Edgar het bedrijf Kruyning Budo Arts (KBA) opgericht. Ze willen hun ervaringen graag delen en zich inzetten om andere mensen, binnen en buiten de sport, te begeleiden op hun levenspad.

Inmiddels werken Edgar en Audrey met een team van intern opgeleide, enthousiaste coaches, trainers en instructeurs die vanuit dezelfde bevlogenheid met individuen en teams aan de slag gaan.