KBA-Training & Coaching is onderdeel van Sport- en preventiecentrum Physical  aan de Vening meineszstraat 7 te Ede. Het trainings bureau vult het sport aanbod van het sportcentrum perfect aan. Het is van groot belang dat men leert inzien dat lichaam en geest invloed hebben op elkaar, elkaar kunnen versterken maar ook uit balans kunnen brengen.

 KBA-Training & Coaching werkt nauw samen met Saxion. Door deze samenwerking is KBA-Training & Coaching in staat om zeer complete trainingsprogramma's voor bedrijven aan te bieden. De persoonlijke benadering en ervaring aangevuld met de expertisie van beide bedrijven zorgt ervoor dat klanten met hun vele vragen en specifieke bedrijfsproblematiek terecht kunnen.

Ook werkt KBA-Training & Coaching samen met een aantal coaching bureaus. Hierdoor is het mogelijk om opdrachten te kunnen uitvoeren die over een langere periode lopen en/of waar met meerdere mensen tegelijk gewerkt moet worden. Een aantal programma's worden enkel aangeboden vanuit een samenwerkingsvorm.

Daarnaast werkt KBA-Training & Coaching uitvoerig samen met SOGO BUDO, de JBN (Judo Bond Nederland), de NVJJL (Nederlandse Vereniging voor Judo en Jiu jitsu leraren), IMAF (Internationale Martial arts Federatie), SKMO en AN (Aikido Nederland). Dit zijn enkel officiele organen waar KBA-training nauw mee samen werkt op het gebied van opleidingen en coaching.