Over KBA

Martial Arts voor het bedrijfsleven

De oosterse krijgskunsten bevatten vele lessen voor het bedrijfsleven. Internationaal zijn er vele bedrijven die gebruik maken van de kennis en kunde die gehuisvest zijn in de martial arts. Deze kunnen zeer waardevol zijn voor het zakenleven. Want ook in de keiharde zakenwereld draait het om strijd maar ziet dat strijdveld er soms enkel wat anders uit.

Gun je bedrijf de absolute top

Indien je op zoek bent naar bedrijfstrainingen met een link naar de oosterse krijgskunsten, op wat voor manier dan ook, kun je niet om KBA-Training & Coaching heen. De trainers/eigenaar zijn zelf experts in meerdere martial arts en weten als geen ander hoe de vertaalslag naar het bedrijfsleven gemaakt moet worden.

Edgar Kruyning (7e dan Judo, 7e Dan Ju-jutsu, 6e Dan Aikido, 5e Dan Kobudo, 5e Dan Iaido, 5e Dan Aikibudo en 5e Dan Yoseikan-budo en 3e Dan Karate) wordt internationaal als een autoriteit bestempeld in meerdere disciplines en Matthieu Lawalata weet, als Nederlands en Europees kampioen, uit eigen ervaring hoe je met spanning, tegenslag en weerstanden moet omgaan. Met een enorme ervaring en eigenvaardigheid weten ze iedereen op hunpersoonlijke niveau te begeleiden en te inspireren tijdens de trainingen.

Helpen staat centraal

KBA-Training & Coaching heeft een groot aanbod zoals: persoonlijke ontwikkeling, (jeugd)coaching en weerbaarheid. Of het nu om een bedrijfstraining of individueel coaching traject gaat, helpen staat centraal. Het inspireert ons als mensen en teams de balans vinden in zichzelf en hun persoonlijke levensweg bewandelen vanuit authenticiteit.

Wij coachen, trainen en leiden mensen op en ondersteunen hen bij hun groeiproces. Kenmerkend voor onze aanpak is het verbinden van het mentale bewustwordingsproces met een fysieke benadering. Deze Psycho-Fysieke benadering is uniek en passen wij toe bij de jeugd maar ook volwassenen en professionals.

Balans vinden in jezelf

Mensen die balans in zichzelf vinden zijn beter in staat zich te verbinden met hun innerlijke belevingswereld en verbinden zich van daaruit ook beter met hun leefomgeving. Ze zijn zich bewust van hun gevoel, denken en handelen, zijn weerbaar, authentiek en benutten hun potentieel zo optimaal mogelijk. Het vergroten van het bewustzijnsniveau is dan ook de sleutel voor de ontwikkeling van zowel individuen als teams.

Wij zijn er klaar voor

Bij KBA-Training & Coaching weet je met wie je maken krijgt als trainer/coach. Het zijn de eigenaren zelf eventueel aangevuld met een extra specialist. Edgar en Matthieu hebben enorm veel ervaring met bedrijfstrainingen, specialistische beroepsgroepen, coaching en scholen die met probleem groepen te maken hebben. Maak snel een afspraak voor een persoonlijke kennismaking.

Vaak geïmiteerd, nooit geëvenaard.

Budo Academy Physical. Sinds 1991 een begrip op het gebied van oosterse krijgskunsten.