edgar kruyning

Edgar Kruyning, 8e Dan

-Eigenaar en oprichter Budo Academy Physical

Met grote trots stel ik je mijn team voor. Sinds 1991 is er veel gebeurd en staat er een zeer volwaardige Budo Academy. Mijn team zorgt ervoor dat een ieder op zijn niveau Budo kan beoefenen.

Yuri Römer

Yuri Römer, 4e Dan Docent

Door zijn lange verbinding met de Budo Academy komt hij op regelmatige momenten de Wado Karate lessen ondersteunen.

Vincent Hulleman

Vincent Hulleman, Docent

Als vaste docent geeft Vincent de Capoeira lessen. Zijn creativiteit is enorm en inspirerend voor de leerlingen.

Stefan

Stefan 1e Kyu, Assistent-docent

Stefan heeft zijn stage bij de Budo Academy gevolgd op het gebied van zelfverdedigings docent PSD vanuit Sport&Bewegen. Nu assisteerd hij bij de jeugd judolessen.

Rowan

Rowan 1e Kyu, Assistent-docent

Rowan ondersteund tijdens de jeugdjudo lessen. Hierdoor kunnen de kinderen snel de technieken eigen maken.

Oussama Morched (Osama)

Oussama Morched (Osama), Docent

Na zijn wedstrijdperiode in MMA en Grappling is Osamo er even uit geweest i.v.m. zijn werk. Nu is hij weer actief bij de Budo Academy als Kickboks en MMA docent. Zijn afwisselende en opzwepende trainingen zijn zeer inspirerend voor de leerlingen.

Kees Kastelli

Kees Kastelli, Assistent-docent

Kees heeft op vele plekken in Nederland getraind en is bij de Budo Academy helemaal op zijn plek. Hij ondersteund de lessen waardoor nieuwe leden snel op niveau gebracht kunnen worden.

Jorge Jordan

Jorge Jordan, Assistent-docent

Al vele jaren is Jorge verbonden aan de Budo Academy. Wekelijks komst hij de kickboks lessen ondersteunen om zijn ervaring te delen.

Isa Izci

Isa Izci, 3e Dan Assistent-docent

Al vele jaren assisteert Isa tijdens de Shotokan-Karate lessen. Daarnaast is hij zelf actief met Kobudo en Aikido wat zijn kennis en kijk op Budo enorm heeft vergroot.

Filip

Filip, Docent

Capoeira is zijn lust en zijn leven. Zijn techniek is zeer goed en dat weet hij op een prettige en geduldige manier over te brengen op de leerlingen.

Edwin Verkerk

Edwin Verkerk, 2e Dan Docent

Edwin is als Karateka al vele jaren actief bij de Budo Academy. Hij is als P.S.D.- Practical Self Defense docent opgeleid. Hierdoor heeft Edwin zich voornamelijk gespecialiseerd in het lesgeven aan schoolklassen. Het programma wat door de Academy is ontwikkeld om scholieren kennis te laten maken met Martial Arts weet hij op een zeer prettige manier over te brengen.

Dennis Rood

Dennis Rood, 1e Dan Assistent-docent

Dennis ondersteund al vele jaren de judolessen. Dit doet hij zowel voor de jeugd als voor de volwassenen. Zijn techniek en eigenvaardigheid zijn een voorbeeld voor de judoka’s.

Cynthia Prummel

Cynthia Prummel, 1e Kyu Assistent-docent

Al vele jaren ondersteunt Cynthia tijdens de tuimellessen voor de allerkleinsten binnen de Budo Academy. Daarnaast assisteert ze bij de jeugd lessen Karate & Judo. Hierdoor worden de nieuwe kinderen snel opgevangen en kunnen ze op een rustige en veilige manier deelnemen aan de lessen wat ze vaak best wel spannend vinden.

Benjamin Peters

Benjamin Peters Assistent-docent

Als assistent ondersteunt Benjamin trouw bij de Capoeira lessen voor de jeugd. Door zijn hulp kunnen nieuwe kinderen snel aanhaken bij de bestaande groep.

Bas Oostveen

Bas Oostveen, 1e Dan, Docent

Opgeleid in het allround systeem Yoseikan-jujutsu. Bas geeft les in Capoeira. Zowel bij de kids als de volwassenen weet hij iedereen mee te nemen in de sfeer die typerend is voor deze Braziliaanse krijgskunst.

Menno van Capelle

Menno Van Capelle, 2e Dan Docent

Opgeleid in het allround systeem Yoseikan-jujutsu. Geeft les in Jujutsu, Judo, Kickboksen maar traint ook actief in MMA, Grappling en BJJ. Als vaste docent weet hij de kids op speelse manier te inspireren en de basis van de Martial arts bij te brengen. Naast zijn CIOS opleiding is hij is tevens als P.S.D.- Practical Self Defense docent opgeleid.

Henny van Nieuwenhuijsen

Henny van Nieuwenhuijsen, 2e Dan Assistent-docent

Opgeleid in het allround systeem Yoseikan-jujutsu. Henny is al meer dan 20 jaar verbonden aan de Budo Academy een heeft zich enorm ontwikkeld. Als gewaardeerd lid van docenten team assisteert hij bij de jujutsu, aikido, Kickboksen en MMA lessen. Zijn inzet en passie is een voorbeeld voor velen. Hij is tevens als P.S.D.- Practical Self Defense docent opgeleid.

Bob Termaten

Bob Termaten, 2e Dan Docent

Een Budoka met een enorm oog voor detail maar zelf ook zeer geduldig. Naast Wado ryu-Karate beoefent hij ook Kickboksen en is hij als P.S.D.- Practical Self Defense en STRONG together docent opgeleid. Deze allroundheid is zeer waardevol voor zijn lessen.

Arthur Huizing

Arthur Huizinga, 2e Dan Docent

Al meer dan 20 jaar actief op de tatami met Karate als zijn hoofd discipline, heeft hij zich ook verdiept in het kickboksen. Hij geeft les en assisteert bij de Wado ryu-Karate en Kickboks lessen. Zelf is hij nog altijd een zeer gedreven Budoka die het liefst hard en praktisch traint en te werk gaat.

Maarten Pels

Maarten Pels, 2e Dan Assistent-docent

Zijn basis ligt in het Karate al waar hij ook nog altijd actief is. Zijn volledige toewijding ligt nu in het Aikido waar hij met veel geduld en precisie de lessen ondersteunt als vaste kracht.

Wendy Nooijen

Wendy Nooijen, 3e Dan Assistent-docent

Al vele jaren vormt Wendy één van de belangrijkste kaderleden binnen de Kobudo afdeling. Ze weet met haar wijze van lesgeven velen op een hoger niveau te krijgen en te motiveren.

Mario Nooijen

Mario Nooijen, 3e Dan Docent

Als docent Kobudo geeft Mario al vele jaren les in oudste in stand gehouden klassieke krijgskunst Katori shinto ryu. Deze zwaardkunst staat in Japan geregistreerd als cultureel erfgoed. Mario houdt met zijn brede kennis op dit gebied de traditionele roots binnen de Academy op niveau.

Ivana Djokic

Ivana Djokic, 3e Dan Docent

Als Karate expert uit een professionele Boks familie is ze opgegroeid in de Martial arts. Nog altijd is ze zelf zeer gedreven en blijft ze zich ontwikkelen waardoor ze haar eigen leerlingen het juiste voorbeeld geeft. Ze geeft als vaste docent les in Tuimeljudo, Judo, Karate, Self Defense en Kickboksen. Ze is ook als STRONG together docent opgeleid.

Erik van de Wal

Erik van de Wal, 3e Dan Docent

Erik is de dojo eigenaar van de locatie Ermelo. Hier geeft hij les in een groot aantal disciplines. Judo, Kickboksen, MMA, Grappling, BJJ (Black belt). Hij is opgeleid in het allround systeem Yoseikan-jujutsu maar ook als P.S.D.- Practical Self Defense en STRONG together docent.

Audrey Kruyning

Audrey Kruyning, 4e Dan Docent

Na een zeer indrukwekkende wedstrijd carrière (Nederlands kampioen Judo, Wereldkampioen teams en vice-world champion MMA) heeft ze haar sporen verdiend. Ze ondersteunt vele lessen waaronder, Judo, Jujutsu Kickboksen en MMA. Het mooiste vindt ze om jonge meiden te helpen hun sportieve ambities te bereiken. Ze is ook als STRONG together docent opgeleid.

Marco Querreveld

Marco Querreveld, 5e Dan Docent

Opgeleid in het allround systeem Yoseikan-jujutsu. Geeft les in Judo, Jujutsu, Kickboksen, MMA, Grappling en BJJ (Black belt). Marco is een specialist (Nederlands kampioen) in het grondwerk. Hij is al meer dan 20 jaar in de Academy actief en na een indrukwekkende wedstrijd carrière is hij zich volledig gaan toeleggen op het lesgeven als vaste docent. Marco is ook als P.S.D.- Practical Self Defense docent opgeleid.

John de Boer

John de Boer, 6e Dan Docent

Als docent in het Shotokan-Karate is John al meer dan 20 jaar verbonden aan de Budo Academy. Hierdoor is hij in staat geweest om een zeer stabiele Karate afdeling op te bouwen. De traditionele Budo waarden staan bij John hoog in het vaandel. John is ook als P.S.D.- Practical Self Defense en STRONG together docent opgeleid.

Minh Ho (Toko)

Minh Ho (Toko), 6e Dan Docent

Opgeleid in het allround systeem Yoseikan-jujutsu. Geeft les in Aikido, Jujutsu, Judo, Kickboksen, MMA, Grappling en BJJ (Black belt). Toko is meer dan 20 jaar in de Academy actief en na een indrukwekkende wedstrijd carrière is hij zich volledig gaan toeleggen op het lesgeven als vaste docent. Hij is ook als P.S.D.- Practical Self Defense docent opgeleid.

Vaak geïmiteerd, nooit geëvenaard.

Budo Academy Physical. Sinds 1991 een begrip op het gebied van oosterse krijgskunsten.