Team coaching

Niets is moeilijker om een team te laten doen wat je exact wilt dat ze doen. Het aansturen van een team is een continu proces waarbij het belangrijk is om goed zicht te hebben op de individuen van het team. Wanneer een team niet goed loopt is het mogelijk om KBA-Training&Coaching als externe partij in te zetten om het funtioneren van het team als geheel en de teamleden afzonderlijk in kaart te brengen. De trainers kunnen het individuele gedrag van de teamleden en het effect op het team, en het bedrijf als geheel, zichtbaar maken.

Team coaching is een zeer krachtig middel voor een manager om zelf even afstand te nemen van de situatie in een team. Juist een onafhankelijke partij als KBA-Training&Coaching die niet verwikkeld is in het teambelang kan zeer verhelderend werken voor de manager maar ook voor de teamleden.

We werken voor bedrijven, scholen, instellingen en de gezondheidszorg. Het is ook mogelijk om schoolklassen te begeleiden die niet goed in balans zijn. Denk daarbij aan pestgedrag of andere zaken die ervoor zorgen dat het leereffect belemmerd wordt. Neem gerust contact op voor meer informatie want traject wordt altijd op maat gemaakt.

 

Maatwerk; voor u een luxe voor ons standaard!

 

Vaak geïmiteerd, nooit geëvenaard.

Budo Academy Physical. Sinds 1991 een begrip op het gebied van oosterse krijgskunsten.