Persoonlijke ontwikkeling

KBA-training: De Kracht van Harmonie

De training 'De Kracht van Harmonie' staat volledig in het teken van persoonlijke effectiviteit. Vragen zoals ‘wie ben ik?’, ‘hoe sta ik in de wereld?’, 'Wat beweegt mij?'  en ‘hoe ga ik om met mijn omgeving?’ zullen uitgebreid aan de orde komen. De training is gebaseerd op het gelijknamige boek van auteur; Edgar Kruyning.

Deze training is voor teams alwaar de individuen leren hoe ze zich manifesteren als individu binnen dat team. De persoonlijke ontwikkeling staat daarbij centraal zodat de persoonlijke rollen voor de individuen zelf, en de overige teamleden, steeds helderder zullen worden. Dit zal een absolute eye-opener zijn en je meer inzicht geven in je persoonlijk én team functioneren.

Methode: Zie het, Doe het en Deel het!

In zijn boek werkt Kruyning met de de methode; Zie het, Doe het en Deel het. Deze houdt in het in dat een ieder eerst moet leren inzien hoe hij zich zelf manifesteert. Vervolgen zal hij wanneer hij in staat is om dat allemaal te te zien in de actie modus moet komen, hij moet gaan DOEN!. Wanneer iemand kennis en kunde heeft ontwikkeld zal hij deze vervolgens moeten gaan delen met anderen.

Deze methode zorgt ervoor dat een ieder zijn persoonlijke kwaliteiten beter tot uiting kan brengen en verder gerichter kan ontwikkelen. Hierdoor zal men in het bedrijfsleven ook waardevoller voor het bedrijf worden.

Tijdens de training is het belangrijk om je open te stellen zodat je de confrontatie met jezelf aan kunt gaan. De trainers zullen je hierbij uiteraard begeleiden.

Maatwerk

Na het intakegesprek, waarin de specifieke situatie van de organisatie en de leidinggevende en/of werknemers wordt besproken, maakt KBA-Training & Coaching een plan van aanpak die aan de opdrachtgever zal worden voorgelegd. Maatwerk houdt bij KBA-Training & Coaching in , dat we de individuele ontwikkeling, teambelang en de intermenselijke verhoudingen als uitgangspunt houden, zonder de organisatiedoelstellingen uit het oog te verliezen.

Thema’s

  • Focussen - Het richten van je energie
  • Balans - Het vinden van het fysieke en mentale evenwicht in jezelf!
  • Relaxatie - Het gewaarworden hoe de krachtsvelden werken!
  • Meegeven - Het anticiperen op weerstanden met behoud van je balans!
  • Hier en nu - Het aanwezig zijn in het moment!
  • Creativiteit - Het vermogen op je innerlijke kwaliteiten tot uiting te laten komen!
  • Besluitvaardigheid - De juiste verbinding kunnen maken tussen je intellect en je intuitie!
  • Authenticiteit - Het vinden van je ware zelf!

In-company / out-company

Deze trainingen kunnen worden verzorgd bij de organisatie zelf (in-company), maar kunnen ook op een ander nader te bepalen locatie worden verzorgd (out-company). KBA-Training & Coaching werkt samen met Sport- en Preventiecentrum Physical te Ede, waar voor zowel grote als voor kleinere groepen trainingen kunnen worden gegeven. Tevens bieden we individuele coaching, bij KBA-Training & Coaching of op een nader te bepalen locatie.

 

Kijk voor ons programma in Zweden: Balans vinden in jezelf op www.retreat-center.nl

 

Vaak geïmiteerd, nooit geëvenaard.

Budo Academy Physical. Sinds 1991 een begrip op het gebied van oosterse krijgskunsten.