Workshops / lezingen

Workshops

Workshops zijn korte máár pakkende bijeenkomsten waarin één of meerdere thema’s centraal gesteld worden. Het doel van de workshop is om je op een praktische manier te laten ervaren hoe lichaam en geest in verhouding tot de thema’s werkzaam zijn.

Kruyning Training & Coaching biedt ook actieve workshops zoals: Aikido, zelfverdediging, zwaardvechten, kickboksen en diverse fitness mogelijkheden. Deze workshops kunnen uitgebreid worden met wellness faciliteiten.

Lezingen

Bij een lezing zal auteur Edgar Kruyning aan de hand van zijn boek 'De Kracht van Harmonie' zijn visie op persoonlijke ontwikkeling uiteen zetten.

Hij kan gemakkelijk vertellen uit zijn enorme bron van ervaringen die gepaard gaan met vele anekdotes uit zijn veelbewogen reislustige leven en bijzondere ervaringen. Hij weet dit op een zeer luchtige maar pakkende wijze te brengen. Edgar is zeer goed in staat om de deelnemers actief te betrekken in zijn verhaal. De lezing wordt gegeven aan de hand van een powerpoint presentatie.

Combinatie Het is ook mogelijk om de lezing en de workshop te combineren of andere cominaties te maken. Neem via de mail contact op voor de mogelijkheden.

Kijk voor ons retreat centrum in Zweden op:            www.retreat-center.nl

Kijk voor ons speciale programma voor management in Zweden op: www.leiderschapnextlevel.nl

 

 

 

Vaak geïmiteerd, nooit geëvenaard.

Budo Academy Physical. Sinds 1991 een begrip op het gebied van oosterse krijgskunsten.