Contact

Ons contact loopt hoofdzakelijk via de email maar onze voorkeur is persoonlijk contact. Via de mail maken we dan een afspraak voor een proefles of om langs te komen om meer informatie te geven en kennis te maken. Wij werken nauw samen met WINNR Heathclub. 

  • Algemene informatie Budo Academy Physical: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • leiderschapstrainingen & Coaching: www.Sstrong.nl
  • Contact WINNR Healthcub: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. - 0318-635144

We trachten binnen een dag te reageren op je mail. Mocht je specifieke vragen hebben of behoefte  om persoonlijk af te spreken, dan kun je dat via de mail kenbaar maken. Ook voor vragen over de dependances van de Budo Academy in Veenendaal en Ermelo kun je een mail sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 Openingstijden

Wij zijn tijdens de lesuren, zoals aangegeven op het lesrooster, aanwezig en beschikbaar om kennis te maken. Je hoeft je niet te melden bij de receptie/administratie in de bar/ontvangstruimte van WINNR Healthclub. Je kunt direct doorlopen naar onze zalen achter in de gang bij de zwarte trap. 

Administratieve vragen over opzeggen, overeenkomst aanpassingen e.d. behandelen we enkel via de mail. Dit is voor ons belangrijk aangezien we onze aandacht willen richten op het doceren en trainen van onze leden. Aangezien we een Budo centrum zijn hanteren we een simpel en transparant systeem (zie algemene voorwaarden) om het voor ons als budo docenten werkbaar te houden.

De bezoekadressen van de hoofdlocatie en dependances zijn hieronder gegeven:

Budo Academy Physical - Hombu Dojo (hoofdlocatie)
Vening Meineszstraat 7
6717 AJ Ede

Let op: Wij zitten gevestigd in WINNR Healthclub. Je kunt via de entree van WINNR Healthclub direct doorlopen naar onze zalen. Je hoeft je niet te melden bij de administratie/receptie. Voor contact met Budo Academy Physical kun je persoonlijk langskomen tijdens onze openingstijden of een mail sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Budo Academy Physical - Dependance Veenendaal
Gymzaal Larikslaan
Larikslaan 1B
3904 LB Veenendaal
Budo Academy Physical - Locatie Ermelo
Sportinstituut Ermelo
Amanietlaan 9
3852 ZX Ermelo
 

Leiderschapstraining & Coaching

Kijk op onze website www.sstrong.nl voor alle informatie:

-Teamtraining voor bedrijven

-Leiderschapstraining

-Individuele coaching

-Interventieprogramma zorgsector (Strong Together)

-Retreat Center Zweden

jujutsu groet

Vaak geïmiteerd, nooit geëvenaard.

Budo Academy Physical. Sinds 1991 een begrip op het gebied van oosterse krijgskunsten.